Aktuality

Marek Heinz předal certifikát U Coufalů

15.09.2011 / A tým

V restauraci U Coufalů v Lošticích na Mohelnicku proběhlo ve středu 14. 9. v podvečer slavnostní předání pamětního listu a kovové pečeti. Již 10 let se zde totiž daří obhájit certifikát, který Plzeňský Prazdroj uděluje vybraným hospodám za vzornou péči o čepované plzeňské pivo. Pamětní list s kovovou pečetí převzal z rukou obchodního sládka Zdeňka Baszczynského majitel rodinného podniku Jan Konečný. Slavnostního předání se také zúčastnil vynikající hráč SK Sigmy Olomouc Marek Heinz, který je známý svým pozitivním vztahem k plzeňským pivům. „Stejně jako ctí podnik rodinnou tradici, pečuje také o odkaz Plzeňského Prazdroje. Vzorným skladováním, čepováním i servírováním plzeňských piv si Coufalovi vysloužili před deseti lety certifikát Plzeňského Prazdroje a dodnes své hosty přesvědčují širokou paletou vynikajícího piva o prvotřídních službách. Nyní naprosto zaslouženě získávají pamětní list a pečeť, nejen za skvělou péči o naše piva, ale také za dlouholetou věrnost Prazdroji,“ uvedl Libor Matějka z obchodně distribučního centra Plzeňského Prazdroje v Olomouci. Restaurace U Coufalů má více než stoletou tradici. Původní restaurace vznikla již v roce 1900 s názvem podle majitele Františka Coufala. Z generace na generaci předávaný rodinný podnik doputoval až do rukou Jana Konečného, pravnuka původního majitele. Ten s úctou k rodinné tradici provedl citlivé rekonstrukce a zachoval původní ráz restaurace. Restaurace U Coufalů nabízí velmi specifickou kuchyni. Její doménou jsou místní olomoucké tvarůžky na všechny způsoby a hosté zde naleznou také světově první automat na tvarůžky. Specialitou podniku je vepřový steak s tvarůžkovými tyčinkami a pikantní javorovou omáčkou dle původního tajného rodinného receptu. „K výrazným a aromatickým pokrmům neodmyslitelně patří pivo, proto se snažíme hostům vyhovět širokou nabídkou pivní klasiky: kromě tradičního ležáku Pilsner Urquell mohou hosté volit také výčepní Gambrinus, speciál polotmavý Master, Radegast Premium, Kozel Medium, Černý Kozel či nealkoholické pivo Birell,“ uvedl majitel restaurace Jan Konečný.



A tým - další aktuality:

Společně pro ostatní. Sigma pomohla sanatoriu v PaseceSpolečně pro ostatní. Sigma pomohla sanatoriu v Pasece
| 26.03.2020
Hráče chceme udržet v kondici, říká kondiční trenér Vojtěch SmolákHráče chceme udržet v kondici, říká kondiční trenér Vojtěch Smolák
| 25.03.2020
Nouzový stav stále platí. Jak se během něj sigmáci připravují?Nouzový stav stále platí. Jak se během něj sigmáci připravují?
| 23.03.2020
Před 28 lety: Srdnatý výkon na obra nestačil. Sigma prohrála na Realu 0:1 Před 28 lety: Srdnatý výkon na obra nestačil. Sigma prohrála na Realu 0:1
| 18.03.2020
Sigma přijímá opatření. Tréninkový režim je omezenSigma přijímá opatření. Tréninkový režim je omezen
| 13.03.2020
Zahradníček odehrál 100. zápas, Juliš útočí na rekord DrulákaZahradníček odehrál 100. zápas, Juliš útočí na rekord Druláka
| 09.03.2020
Kouč Látal: Chyby byly. Za celkový přístup ale nemám co vytknoutKouč Látal: Chyby byly. Za celkový přístup ale nemám co vytknout
| 08.03.2020
Lukáš Greššák o neproměněné šanci: Sypu si popel na hlavuLukáš Greššák o neproměněné šanci: Sypu si popel na hlavu
| 08.03.2020
Musím pochválit celý tým, říká kapitán David HouskaMusím pochválit celý tým, říká kapitán David Houska
| 07.03.2020
Hanáci v oslabení vybojovali bod! Sigma remizovala s Jabloncem 1:1Hanáci v oslabení vybojovali bod! Sigma remizovala s Jabloncem 1:1
| 07.03.2020

Další aktuality




OLTV.cz
Hanackyvecernik.cz
Rádio Haná