Aktuality

Marek Heinz předal certifikát U Coufalů

15.09.2011 / A tým

V restauraci U Coufalů v Lošticích na Mohelnicku proběhlo ve středu 14. 9. v podvečer slavnostní předání pamětního listu a kovové pečeti. Již 10 let se zde totiž daří obhájit certifikát, který Plzeňský Prazdroj uděluje vybraným hospodám za vzornou péči o čepované plzeňské pivo. Pamětní list s kovovou pečetí převzal z rukou obchodního sládka Zdeňka Baszczynského majitel rodinného podniku Jan Konečný. Slavnostního předání se také zúčastnil vynikající hráč SK Sigmy Olomouc Marek Heinz, který je známý svým pozitivním vztahem k plzeňským pivům. „Stejně jako ctí podnik rodinnou tradici, pečuje také o odkaz Plzeňského Prazdroje. Vzorným skladováním, čepováním i servírováním plzeňských piv si Coufalovi vysloužili před deseti lety certifikát Plzeňského Prazdroje a dodnes své hosty přesvědčují širokou paletou vynikajícího piva o prvotřídních službách. Nyní naprosto zaslouženě získávají pamětní list a pečeť, nejen za skvělou péči o naše piva, ale také za dlouholetou věrnost Prazdroji,“ uvedl Libor Matějka z obchodně distribučního centra Plzeňského Prazdroje v Olomouci. Restaurace U Coufalů má více než stoletou tradici. Původní restaurace vznikla již v roce 1900 s názvem podle majitele Františka Coufala. Z generace na generaci předávaný rodinný podnik doputoval až do rukou Jana Konečného, pravnuka původního majitele. Ten s úctou k rodinné tradici provedl citlivé rekonstrukce a zachoval původní ráz restaurace. Restaurace U Coufalů nabízí velmi specifickou kuchyni. Její doménou jsou místní olomoucké tvarůžky na všechny způsoby a hosté zde naleznou také světově první automat na tvarůžky. Specialitou podniku je vepřový steak s tvarůžkovými tyčinkami a pikantní javorovou omáčkou dle původního tajného rodinného receptu. „K výrazným a aromatickým pokrmům neodmyslitelně patří pivo, proto se snažíme hostům vyhovět širokou nabídkou pivní klasiky: kromě tradičního ležáku Pilsner Urquell mohou hosté volit také výčepní Gambrinus, speciál polotmavý Master, Radegast Premium, Kozel Medium, Černý Kozel či nealkoholické pivo Birell,“ uvedl majitel restaurace Jan Konečný.



A tým - další aktuality:

Sigma se dnes zúčastnila projektu Kopeme za fotbal Sigma se dnes zúčastnila projektu Kopeme za fotbal
| 21.03.2019
Hráči A týmu si vyzkoušeli teqballHráči A týmu si vyzkoušeli teqball
| 21.03.2019
Pět kol zbývá do konce základní části FORTUNA:LIGYPět kol zbývá do konce základní části FORTUNA:LIGY
| 21.03.2019
Upřesnění k utkání 27. kola FORTUNA:LIGYUpřesnění k utkání 27. kola FORTUNA:LIGY
| 18.03.2019
Série výher u konce. Hanáci padli na LetnéSérie výher u konce. Hanáci padli na Letné
| 16.03.2019
Proti Spartě nastoupíme v této sestavěProti Spartě nastoupíme v této sestavě
| 16.03.2019
25. kolo: A tým míří na Letnou25. kolo: A tým míří na Letnou
| 15.03.2019
Na Spartě nás nečeká nic lehkého, řekl ChvátalNa Spartě nás nečeká nic lehkého, řekl Chvátal
| 14.03.2019
Václav Jemelka mezi náhradníky pro utkání české reprezentaceVáclav Jemelka mezi náhradníky pro utkání české reprezentace
| 12.03.2019
Ohlasy po vítězném utkání s LibercemOhlasy po vítězném utkání s Libercem
| 11.03.2019



OLTV.cz
TravelSlevy.cz
Rádio Haná