Aktuality

Marek Heinz předal certifikát U Coufalů

15.09.2011 / A tým

V restauraci U Coufalů v Lošticích na Mohelnicku proběhlo ve středu 14. 9. v podvečer slavnostní předání pamětního listu a kovové pečeti. Již 10 let se zde totiž daří obhájit certifikát, který Plzeňský Prazdroj uděluje vybraným hospodám za vzornou péči o čepované plzeňské pivo. Pamětní list s kovovou pečetí převzal z rukou obchodního sládka Zdeňka Baszczynského majitel rodinného podniku Jan Konečný. Slavnostního předání se také zúčastnil vynikající hráč SK Sigmy Olomouc Marek Heinz, který je známý svým pozitivním vztahem k plzeňským pivům. „Stejně jako ctí podnik rodinnou tradici, pečuje také o odkaz Plzeňského Prazdroje. Vzorným skladováním, čepováním i servírováním plzeňských piv si Coufalovi vysloužili před deseti lety certifikát Plzeňského Prazdroje a dodnes své hosty přesvědčují širokou paletou vynikajícího piva o prvotřídních službách. Nyní naprosto zaslouženě získávají pamětní list a pečeť, nejen za skvělou péči o naše piva, ale také za dlouholetou věrnost Prazdroji,“ uvedl Libor Matějka z obchodně distribučního centra Plzeňského Prazdroje v Olomouci. Restaurace U Coufalů má více než stoletou tradici. Původní restaurace vznikla již v roce 1900 s názvem podle majitele Františka Coufala. Z generace na generaci předávaný rodinný podnik doputoval až do rukou Jana Konečného, pravnuka původního majitele. Ten s úctou k rodinné tradici provedl citlivé rekonstrukce a zachoval původní ráz restaurace. Restaurace U Coufalů nabízí velmi specifickou kuchyni. Její doménou jsou místní olomoucké tvarůžky na všechny způsoby a hosté zde naleznou také světově první automat na tvarůžky. Specialitou podniku je vepřový steak s tvarůžkovými tyčinkami a pikantní javorovou omáčkou dle původního tajného rodinného receptu. „K výrazným a aromatickým pokrmům neodmyslitelně patří pivo, proto se snažíme hostům vyhovět širokou nabídkou pivní klasiky: kromě tradičního ležáku Pilsner Urquell mohou hosté volit také výčepní Gambrinus, speciál polotmavý Master, Radegast Premium, Kozel Medium, Černý Kozel či nealkoholické pivo Birell,“ uvedl majitel restaurace Jan Konečný.



A tým - další aktuality:

Sigma zná termíny prvních dvou zápasů ve FORTUNA:LIZESigma zná termíny prvních dvou zápasů ve FORTUNA:LIZE
| 06.08.2020
Dobrá zpráva! Zranění Víta Beneše není vážnéDobrá zpráva! Zranění Víta Beneše není vážné
| 06.08.2020
Sezónu 2020/2021 zahájí Sigma doma s LibercemSezónu 2020/2021 zahájí Sigma doma s Libercem
| 05.08.2020
První prohra v přípravě. Sigma podlehla Brnu 0:2První prohra v přípravě. Sigma podlehla Brnu 0:2
| 05.08.2020
Do Sigmy přichází chorvatský útočník Dominik RadičDo Sigmy přichází chorvatský útočník Dominik Radič
| 04.08.2020
Pozor změna! Proti Brnu budeme hrát na Andrově stadionuPozor změna! Proti Brnu budeme hrát na Andrově stadionu
| 04.08.2020
Zifčák: Konkurenci vnímám. I tak chci ukázat, že na to mámZifčák: Konkurenci vnímám. I tak chci ukázat, že na to mám
| 04.08.2020
Trenér Látal: V přípravě zatím nezvolnímeTrenér Látal: V přípravě zatím nezvolníme
| 03.08.2020
Sigma byla blízko výhry. S Trnavou nakonec remizovala 1:1Sigma byla blízko výhry. S Trnavou nakonec remizovala 1:1
| 01.08.2020
Hubník po prvním zápase: Se spoluhráči se rychle sehrajemeHubník po prvním zápase: Se spoluhráči se rychle sehrajeme
| 30.07.2020



OLTV.cz
Hanackyvecernik.cz
Rádio Haná