Vstupenky a zájezdy na světový fotbal Vstupenky a zájezdy na světový fotbal

Aktuality

Marek Heinz předal certifikát U Coufalů

15.09.2011 / A tým

V restauraci U Coufalů v Lošticích na Mohelnicku proběhlo ve středu 14. 9. v podvečer slavnostní předání pamětního listu a kovové pečeti. Již 10 let se zde totiž daří obhájit certifikát, který Plzeňský Prazdroj uděluje vybraným hospodám za vzornou péči o čepované plzeňské pivo. Pamětní list s kovovou pečetí převzal z rukou obchodního sládka Zdeňka Baszczynského majitel rodinného podniku Jan Konečný. Slavnostního předání se také zúčastnil vynikající hráč SK Sigmy Olomouc Marek Heinz, který je známý svým pozitivním vztahem k plzeňským pivům. „Stejně jako ctí podnik rodinnou tradici, pečuje také o odkaz Plzeňského Prazdroje. Vzorným skladováním, čepováním i servírováním plzeňských piv si Coufalovi vysloužili před deseti lety certifikát Plzeňského Prazdroje a dodnes své hosty přesvědčují širokou paletou vynikajícího piva o prvotřídních službách. Nyní naprosto zaslouženě získávají pamětní list a pečeť, nejen za skvělou péči o naše piva, ale také za dlouholetou věrnost Prazdroji,“ uvedl Libor Matějka z obchodně distribučního centra Plzeňského Prazdroje v Olomouci. Restaurace U Coufalů má více než stoletou tradici. Původní restaurace vznikla již v roce 1900 s názvem podle majitele Františka Coufala. Z generace na generaci předávaný rodinný podnik doputoval až do rukou Jana Konečného, pravnuka původního majitele. Ten s úctou k rodinné tradici provedl citlivé rekonstrukce a zachoval původní ráz restaurace. Restaurace U Coufalů nabízí velmi specifickou kuchyni. Její doménou jsou místní olomoucké tvarůžky na všechny způsoby a hosté zde naleznou také světově první automat na tvarůžky. Specialitou podniku je vepřový steak s tvarůžkovými tyčinkami a pikantní javorovou omáčkou dle původního tajného rodinného receptu. „K výrazným a aromatickým pokrmům neodmyslitelně patří pivo, proto se snažíme hostům vyhovět širokou nabídkou pivní klasiky: kromě tradičního ležáku Pilsner Urquell mohou hosté volit také výčepní Gambrinus, speciál polotmavý Master, Radegast Premium, Kozel Medium, Černý Kozel či nealkoholické pivo Birell,“ uvedl majitel restaurace Jan Konečný.



A tým - další aktuality:

Exolomoučtí hráči v zahraničíExolomoučtí hráči v zahraničí
| 27.02.2017
Škerle: Musíme každé utkání zvládnoutŠkerle: Musíme každé utkání zvládnout
| 26.02.2017
Martin Šindelář bude chybět, řekl JílekMartin Šindelář bude chybět, řekl Jílek
| 26.02.2017
Sigma generálku vyhrála, rozhodl ChorýSigma generálku vyhrála, rozhodl Chorý
| 25.02.2017
Sigma hraje poslední přípravný zápasSigma hraje poslední přípravný zápas
| 24.02.2017
Víkendový program týmů SK SigmaVíkendový program týmů SK Sigma
| 24.02.2017
Sigma hraje s Nitrou doma na dvojceSigma hraje s Nitrou doma na dvojce
| 23.02.2017
První jarní domácí zápas bude hrát Sigma v neděliPrvní jarní domácí zápas bude hrát Sigma v neděli
| 22.02.2017
Jílek: Soustředění bylo po všech stránkách přínosnéJílek: Soustředění bylo po všech stránkách přínosné
| 21.02.2017
Zápasový program týmů SK Sigma na tento týdenZápasový program týmů SK Sigma na tento týden
| 20.02.2017



OLTV.cz
TravelSlevy.cz
Rádio Haná