JEDENÁCTKA A TRENÉR STOLETÍ

Aktuality

Marek Heinz předal certifikát U Coufalů

15.09.2011 / A tým

V restauraci U Coufalů v Lošticích na Mohelnicku proběhlo ve středu 14. 9. v podvečer slavnostní předání pamětního listu a kovové pečeti. Již 10 let se zde totiž daří obhájit certifikát, který Plzeňský Prazdroj uděluje vybraným hospodám za vzornou péči o čepované plzeňské pivo. Pamětní list s kovovou pečetí převzal z rukou obchodního sládka Zdeňka Baszczynského majitel rodinného podniku Jan Konečný. Slavnostního předání se také zúčastnil vynikající hráč SK Sigmy Olomouc Marek Heinz, který je známý svým pozitivním vztahem k plzeňským pivům. „Stejně jako ctí podnik rodinnou tradici, pečuje také o odkaz Plzeňského Prazdroje. Vzorným skladováním, čepováním i servírováním plzeňských piv si Coufalovi vysloužili před deseti lety certifikát Plzeňského Prazdroje a dodnes své hosty přesvědčují širokou paletou vynikajícího piva o prvotřídních službách. Nyní naprosto zaslouženě získávají pamětní list a pečeť, nejen za skvělou péči o naše piva, ale také za dlouholetou věrnost Prazdroji,“ uvedl Libor Matějka z obchodně distribučního centra Plzeňského Prazdroje v Olomouci. Restaurace U Coufalů má více než stoletou tradici. Původní restaurace vznikla již v roce 1900 s názvem podle majitele Františka Coufala. Z generace na generaci předávaný rodinný podnik doputoval až do rukou Jana Konečného, pravnuka původního majitele. Ten s úctou k rodinné tradici provedl citlivé rekonstrukce a zachoval původní ráz restaurace. Restaurace U Coufalů nabízí velmi specifickou kuchyni. Její doménou jsou místní olomoucké tvarůžky na všechny způsoby a hosté zde naleznou také světově první automat na tvarůžky. Specialitou podniku je vepřový steak s tvarůžkovými tyčinkami a pikantní javorovou omáčkou dle původního tajného rodinného receptu. „K výrazným a aromatickým pokrmům neodmyslitelně patří pivo, proto se snažíme hostům vyhovět širokou nabídkou pivní klasiky: kromě tradičního ležáku Pilsner Urquell mohou hosté volit také výčepní Gambrinus, speciál polotmavý Master, Radegast Premium, Kozel Medium, Černý Kozel či nealkoholické pivo Birell,“ uvedl majitel restaurace Jan Konečný.



A tým - další aktuality:

Sigmáci si vyzkoušeli paintballSigmáci si vyzkoušeli paintball
| 22.05.2019
A-tým: Sezóna 2018/2019 z pohledu statistikyA-tým: Sezóna 2018/2019 z pohledu statistiky
| 20.05.2019
Primátor Žbánek přijal Sigmáky na radniciPrimátor Žbánek přijal Sigmáky na radnici
| 17.05.2019
Lukáš Kalvach přestupuje do PlzněLukáš Kalvach přestupuje do Plzně
| 16.05.2019
Jílek: Zklamání je, cílem bylo postoupit dálJílek: Zklamání je, cílem bylo postoupit dál
| 12.05.2019
VIDEO: Ohlasy po vítězném utkání se ZlínemVIDEO: Ohlasy po vítězném utkání se Zlínem
| 12.05.2019
Sigma zakončila sezónu hořkou výhrouSigma zakončila sezónu hořkou výhrou
| 12.05.2019
Sestava SK Sigma proti ZlínuSestava SK Sigma proti Zlínu
| 12.05.2019
Semifinálová odveta se Zlínem již zítra Semifinálová odveta se Zlínem již zítra
| 11.05.2019
VIDEO: Trenér Jílek a David Houska před utkáním se ZlínemVIDEO: Trenér Jílek a David Houska před utkáním se Zlínem
| 10.05.2019



OLTV.cz
TravelSlevy.cz
Rádio Haná