Aktuality

Marek Heinz předal certifikát U Coufalů

15.09.2011 / A tým

V restauraci U Coufalů v Lošticích na Mohelnicku proběhlo ve středu 14. 9. v podvečer slavnostní předání pamětního listu a kovové pečeti. Již 10 let se zde totiž daří obhájit certifikát, který Plzeňský Prazdroj uděluje vybraným hospodám za vzornou péči o čepované plzeňské pivo. Pamětní list s kovovou pečetí převzal z rukou obchodního sládka Zdeňka Baszczynského majitel rodinného podniku Jan Konečný. Slavnostního předání se také zúčastnil vynikající hráč SK Sigmy Olomouc Marek Heinz, který je známý svým pozitivním vztahem k plzeňským pivům. „Stejně jako ctí podnik rodinnou tradici, pečuje také o odkaz Plzeňského Prazdroje. Vzorným skladováním, čepováním i servírováním plzeňských piv si Coufalovi vysloužili před deseti lety certifikát Plzeňského Prazdroje a dodnes své hosty přesvědčují širokou paletou vynikajícího piva o prvotřídních službách. Nyní naprosto zaslouženě získávají pamětní list a pečeť, nejen za skvělou péči o naše piva, ale také za dlouholetou věrnost Prazdroji,“ uvedl Libor Matějka z obchodně distribučního centra Plzeňského Prazdroje v Olomouci. Restaurace U Coufalů má více než stoletou tradici. Původní restaurace vznikla již v roce 1900 s názvem podle majitele Františka Coufala. Z generace na generaci předávaný rodinný podnik doputoval až do rukou Jana Konečného, pravnuka původního majitele. Ten s úctou k rodinné tradici provedl citlivé rekonstrukce a zachoval původní ráz restaurace. Restaurace U Coufalů nabízí velmi specifickou kuchyni. Její doménou jsou místní olomoucké tvarůžky na všechny způsoby a hosté zde naleznou také světově první automat na tvarůžky. Specialitou podniku je vepřový steak s tvarůžkovými tyčinkami a pikantní javorovou omáčkou dle původního tajného rodinného receptu. „K výrazným a aromatickým pokrmům neodmyslitelně patří pivo, proto se snažíme hostům vyhovět širokou nabídkou pivní klasiky: kromě tradičního ležáku Pilsner Urquell mohou hosté volit také výčepní Gambrinus, speciál polotmavý Master, Radegast Premium, Kozel Medium, Černý Kozel či nealkoholické pivo Birell,“ uvedl majitel restaurace Jan Konečný.



A tým - další aktuality:

Jílek: Herní projev nebyl úplně špatnýJílek: Herní projev nebyl úplně špatný
| 24.04.2017
Exolomoučtí hráči v zahraničíExolomoučtí hráči v zahraničí
| 24.04.2017
Hráče mrzelo tolik zahozených šancíHráče mrzelo tolik zahozených šancí
| 23.04.2017
Jílek: Neměli jsme produktivituJílek: Neměli jsme produktivitu
| 22.04.2017
Další výhru Sigmy trefil ChorýDalší výhru Sigmy trefil Chorý
| 22.04.2017
Sestava SK Sigma proti VítkovicímSestava SK Sigma proti Vítkovicím
| 22.04.2017
Minář: S takovými agenturami Sigma dále spolupracovat nebudeMinář: S takovými agenturami Sigma dále spolupracovat nebude
| 22.04.2017
24. kolo: Sigma hraje doma proti Vítkovicím24. kolo: Sigma hraje doma proti Vítkovicím
| 21.04.2017
Víkendový program týmů SK SigmaVíkendový program týmů SK Sigma
| 21.04.2017
Do ofenzivy to byl slušný výkon, řekl JílekDo ofenzivy to byl slušný výkon, řekl Jílek
| 20.04.2017



OLTV.cz
TravelSlevy.cz
Rádio Haná