• Ostatní

VIDEO: Jakub Řezníček a David Houska po utkání

  • 13. 5. 2018

Na osm zápasů prodloužil tým SK Sigma Olomouc sérii neporazitelnosti. Hanáci vyhráli ve Zlíně přesvědčivě čtyři k jedné a mají po devíti letech zajištěnou účast evropských pohárech. Tři branky dal, byť jednu zaknihoval rozhodčí jako vlastní, útočník Jakub Řezníček, čtvrtou přidal David Houska.

Jakub Ŕezníček si se zlínskou obranou dělal, co se mu zlíbilo. V úvodu utkání skóroval po přihrávce Jakuba Plška, pak proměnili s přispěním Gajiče sólo a ve druhé půlce vymotal obránce a trefil krásným obstřelem. „Myslím, že jsme byli lepším týmem. Od začátku. Zlín jsme v první půli do ničeho nepustili. Ve druhé škoda toho gólu, smolného. Ale ten zápas jsme si hlídali a zaslouženě vyhráli,“ řekl Jakub Řezníček. „Mrzí mě, že ten jeden gól rozhodčí napsal jako vlastní. Je to škoda, ale hlavně, že jsme vyhráli. Prostě to tak je,“ podotkl.

Útočník Jakub Řezníček po utkání

Svojí pátou trefou v sezoně pečetil výsledek záložník David Houska. V předposlední minutě skóroval obstřelem na zadní tyčku. „Zápas se nám povedl výsledkově i herně. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, byli jsme lepší. A ten výsledek je super. Věřili jsme si, že ve Zlíně vyhrajeme. Šlo jenom o to nebát se hrát. Odpracovali jsme to skvěle,“ řekl David Houska.

David Houska po zápase

Další články