• Ostatní

Hostem podcastu SigmaJede byl Miroslav Skácelík

  • 17. 3. 2022

Zatím posledním hostem klubového podcastu SigmaJede byl dlouholetý fanoušek, hlasatel a pracovník sigmáckého fanshopu Miroslav Skácelík. S moderátorem Lukášem Krbečkem probral celou škálu témat.

Debata se pochopitelně nevyhnula začátku devadesátých let, která „Mira“ prožil jako fanoušek Sigmy a absolvoval v roli diváka památné pohárové zápasy s Hamburkem či Realem Madrid. „Pro každého, kdo to tehdy zažil, je to asi nezapomenutelné,“ připustil Mirek.

Postupně pak prozradil, jak se dostal k mikrofonu a hlášení sestav na utkáních Sigmy. Jak se mu klepal hlas i ruce při jeho „hlasatelském poprvé“, které shodou okolností proběhlo během dalšího slavného zápasu s Olympiquem Marseille.  I to, proč pro něj byly náročné zápasy B-týmu na někdejším Spartakiádním stadionu, nebo se kterými jmény se jako hlasatel pere.

Zlatým hřebem pak byl pokus o překonání maséra Kamila Skopala, dosavadního lídra v soutěži, která každý díl podcastu SigmaJede uzavírá.

Jak si vedl Mira Skácelík při kopu z nejvyššího patra jižní tribuny na střed hřiště Androva stadionu, se můžete podívat na YouTube kanálu Sigmy, kde najdete i všechny předcházející epizody. Premiéra novéh dílu je ve čtvrtek v 18 hodin.

Povídání si pak můžete poslechnout také na platformách Spotify a Apple Podcasts.

Další články