• Ostatní

Václav Jílek v podcastu: o Hubníkovi, rituálech i učitelích

  • 4. 5. 2022

Hostem třináctého dílu klubového podcastu SigmaJede byl trenér Václav Jílek. S moderátorem Lukášem Krbečkem probrali celou řadu fotbalových i mimofotbalových témat.

Kteří hráči mají povoleno šéfovi realizačního týmu tykat a proč? Jak vypadají první hodiny a dny po prohraném zápase?

To všechno se dozvíte v nejnovějším dílu, který najdete od čtvrtku 18.00 na YouTube kanálu Sigmy, nebo ve formě audia na podcastových platformách Spotify a Apple Podcasts.

Trenér odpovídal i na dotazy fanoušků, které jste mohli pokládat přes Instagram. Nevyhnul se ani odpovědi na budoucnost matadora Romana Hubníka.

Kouč Sigmy při debatě zavzpomínal také na své začátky s trénováním i dobu, kdy se živil jako učitel. „Pak jsem se do toho trochu vrátil v době covidu, kdy byly děti doma na distanční výuce. Učitelství jsem se věnoval asi pět nebo šest let. Už bych se tam asi nevrátil. Není to vůbec jednoduchá práce, zvlášť v současné době. Velký respekt všem učitelům a učitelskému povolání. S fotbalisty je to trochu jednodušší než s dětmi,“ usmál se Jílek.

Chybět nesměla pochopitelně ani závěrečná výzva v podobě střelby na středový puntík z nejvyššího patra jižní tribuny, ze které trenér nevycouval navzdory bolavému kolenu. Jak si vedl a jestli ohrozil dosavadního krále této netradiční disciplíny maséra Kamila Skopala, se přesvědčte sami na videu.

Premiéra 13. dílu je ve čtvrtek v 18.00!

Další články