• Ostatní

Po sezoně skončí Zahradníček a González. Rozloučí se před Boleslaví

  • 6. 5. 2022

Sigma může oficiálně potvrdit, že po sezoně v klubu skončí záložníci Tomáš Zahradníček a Pablo González. Oběma fotbalistům vyprší jejich smlouvy a na nových se nedohodli. Klub se s nimi rozloučí před dnešním prvním utkáním finále skupiny o umístění proti Mladé Boleslavi.

„Oběma hráčům se sluší poděkovat za práci, kterou pro klub během let odvedli. Do další kariéry jim přejeme hodně štěstí,“ řekl sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář.

Tomáš Zahradníček je odchovancem Sigmy. Do Olomouce přišel z Uničova už v roce 2007. Postupně se přes všechny mládežnické kategorie propracoval až do A-týmu.

Za ten odehrál v první lize 155 zápasů a vstřelil 8 gólů. K tomu zapsal 20 asistencí. Další 51 zápasů a 5 branek přidal během dvou sezon ve druhé nejvyšší soutěži.

„Na Sigmu nikdy nezapomenu. Zažil jsem tady dobré i špatné. Samozřejmě ty nejsilnější vzpomínky mám na zápasy v Evropské lize s plným Androvým stadionem v zádech. Jsem hrdý, že jsem to mohl zažít právě se Sigmou, kde jsem vyrostl. Do Olomouce se budu rád vracet, ale teď cítím, že je čas na změnu,“ řekl Tomáš Zahradníček.

Pablo González je prvním španělským hráčem, jenž oblékal olomoucký dres. Do Sigmy přestoupil na začátku září 2019 z Dukly Praha. V Sigmě nasbíral 74 utkání a 13 gólů.

Další články