• Ostatní

Jsou to důležité tři body, řekl dvougólový Kramář po Příbrami

  • 24. 4. 2023

Útočník Denis Kramář se v dnešním utkání druhé ligy proti Příbrami blýskl dvěma přesnými zásahy. V 8. minutě nastartoval cestu B-týmu k zisku tří bodů, ve 40. minutě korunoval výborný první poločas svůj i spoluhráčů třetí brankou do sítě Středočechů. V posledních čtyřech utkáních vstřelil 4 góly a potvrdil, že jeho forma má vzestupnou tendenci.

Byl to zatím tvůj nejlepší zápas za Sigmu?

Určitě. Po mém příchodu jsem se s klubem seznamoval. Myslím si, že jsem si tady již zvykl. Cítím se asi nejlíp za tu dobu, co tu jsem.

Jak se ti hodnotí zápas proti Příbrami?

Věděli jsme, že Příbram bude těžký soupeř. Hráli jsme ale doma, takže jsme chtěli bodovat. Naštěstí to vyšlo. Tyto tři body jsou pro nás důležité, protože jsme dlouho nevyhráli. Myslím si, že první gól nám pomohl. Patrik Slaměna se následně krásně trefil z přímého kopu a nakonec to bylo 3:0 již o poločase.

V kabině jsme si řekli, že chceme makat stejně, být důrazní. Že musíme hrát stejně, jako by byl stav 0:0.

Vstup do druhého poločasu nám úplně nevyšel. Příbram nám vstřelila gól. Naštěstí jsme vzápětí navýšili na 4:1 a zápas jsme měli ve svých rukou.

Mrzelo tě, že tě trenér vystřídal? Mohl jsi dát hattrick.

To určitě ne. Tohle neřeším. Jsem rád, že jsem pomohl týmu dvěma góly. Chci co nejvíce pomáhat v dalších utkáních.

Tvoje forma se zlepšuje. Čím to?

Pomáhají mi tréninky s A-týmem. Cítím se lépe, než když jsem přišel. Když to srovnám s dobou, kdy jsem přišel, tak nyní je to o 80% lepší.

Pomohou ti góly k tomu, aby ses co nejdřív prosadil v áčku?

Doufám v to. Ale to vše je na trenérech. Uvidíme, jak se to vše vyvine.

Další články