• Ostatní

U10 ovládla krajskou soutěž. Vyhrála také turnaj v Kozlovicích

  • 20. 6. 2023

​Závěr sezony si chlapci ze starší přípravky (U10), které vedou trenéři Steiger, Di Cuia a Ďurďa, zpestřili účastí na kvalitně obsazeném Junior Cupu v Kozlovicích. Hanáci do boje vyslali dva týmy, z nichž jeden přivezl do Olomouce putovní pohár pro vítěze.

Závěr sezony si chlapci ze starší přípravky (U10), které vedou trenéři Steiger, Di Cuia a Ďurďa, zpestřili účastí na kvalitně obsazeném Junior Cupu v Kozlovicích. Hanáci do boje vyslali dva týmy, z nichž jeden přivezl do Olomouce putovní pohár pro vítěze.

Mezinárodního turnaje se zúčastnilo šestnáct celků z Česka a Slovenska. O trofej se rvala mj. družstva Slovácka či Zlína. Bílý tým Sigmy obsadil v nabité konkurenci 5. místo. Vítězem se stal modrý tým Sigmy, který ve finálovém utkání porazil Dubnicu nad Váhom.

„Hráli jsme vesměs se staršími hráči. Turnaj byl pro týmy U11. S přehledem jsme jej vyhráli, byť ve finále jsme proti Dubnici museli otáčet z 0:1 na 3:1. Vybojovali jsme pro Sigmu krásný putovní pohár. Na turnaj do Kozlovic jezdíme pravidelně a letos se nám poprvé podařilo vyhrát,“ těšilo trenéra Steigera.

Úspěšný víkend završila U10 vítězstvím na finálovém turnaji krajské soutěže starších přípravek. V konfrontaci s týmy Nových Sadů, Litovle a Čerovíru nenašla přemožitele a vybojovala další trofej.

„Závěr sezony se nám povedl. Získali jsme spoustu pohárů,“ doplnil Steiger.


Další články