• A-tým - preview

Navrátil před Pardubicemi: Bude to těžký zápas, chceme ale vyhrát

  • 20. 10. 2023

Ve třiatřiceti letech patří Jan Navrátil mezi nejzkušenější hráče Sigmy. V nejvyšší soutěži už odehrál 362 zápasů, v nové pardubické CFIG Areně však doposud ještě nenastoupil. „Na nový stadion jsme zvědaví. Snad se nám tam podaří i vyhrát,“ řekl Navrátil před sobotním utkáním.

Jak jste jako tým trávili reprezentační přestávku?

Dali se dohromady kluci, kteří měli drobné šrámy. Měli jsme v tom těžké pohárové utkání na Žižkově, které jsme zvládli, za což jsme rádi. Reprezentační přestávka probíhala v zásadě v zápasovém rytmu. Teď už se těšíme na zápas v Pardubicích.

S čím do Pardubic pojedeme?

Mají velmi dobrý tým, který je plný mladých kluků. Ti jsou hodně běhaví, chtějí hrát hodně fotbal. Dobře se na Pardubice kouká. To ale neznamená, že bychom tam nejeli vyhrát. Sice to bude těžký zápas, ale jedeme si tam pro tři body.

Poprvé budeme hrát na jejich novém stadionu. Je to pro hráče změna?

Je to určitě příjemná změna, protože hrát někde, kde už jste několikrát hráli, to není úplně ideální. Stadion v Pardubicích je nový, takže jsme na něj všichni zvědaví. Snad se nám tam podaří vyhrát a zvládneme to.

Snad přijedou i naši fanoušci.

Doufáme. Už když jsme hráli v Hradci, tak jich bylo plno. Kdyby i do Pardubic přijel podobný počet, tak bychom byli rádi. Chtěli bychom pro ně získat tři body.

VSTUPENKY NA ZÁPAS V PARDUBICÍCH KOUPÍTE ZDE!

V prodeji jsou pouze online, a to i v den utkání.

Další články