• Ostatní

Béčko sigmáckých žen porazilo Uherský Brod 4:0

  • 7. 11. 2023

Poslední podzimní zápas za sebou má B-tým žen Sigmy. Hanačky v neděli porazily Uherský Brod vysoko 4:0 a v tabulce Moravskoslezské ligy žen přezimují na třetí pozici.

V utkání proti Uherskému Brodu hráčky Sigmy rozdělily své branky mezi oba poločasy rovnoměrně. V tom prvním se prosadily Viktorie Navrátilová a Nela Novotná. Po změně stran se do střelecké listiny zapsaly Natálie Janků a Natálie Veselá.

Hodnocení trenéra Tomáše Karala:

"Se zápasem jsem spokojený. Odehráli jsme na těžkém terénu velice dobrý zápas. Chtěli jsme dostávat balóny hlavně do krajů. Z toho jsme dali první branky. Určitě jsem spokojený s tím, jak to holky odehrály. Dnes nám fungoval dobře střed hřiště, což musím ocenit. Holkám se dařily průnikové přihrávky, dávaly krásné balóny."

"Celkově to dobře odjezdily. Nevynechaly žádný souboj. Takhle bych si to představoval. Konečné třetí místo po podzimu byl náš cíl. Věděli jsme, že Zlín i Prostějov mají silné týmy. Přes zimu jsme chtěli zůstat třetí a na jaře zabojovat ještě více."

SK Sigma Olomouc Ž B – ČSK Uherský Brod ž 4:0 (2:0)
Branky: 5. Navrátilová, 21. Novotná, 69. Janků, 84. Veselá.
Rozhodčí: Matulík – Zdražil, Antoníček. ŽK: bez karet. Diváci: 69.
Sigma: Fojtíková - Pinkavová, Zbořilová, Vyhlídalová, Knilová - Kollertová, Makošová, Hanáčková, Novotná, Navrátilová - Veselá. Na střídání. Janků, Majerechová, Malinová, Ošťádalová, Konečná, Radičová. Trenér: Tomáš Karal.

V posledním utkání podzimní části prohrály starší žákyně Sigmy na půdě brněnské Zbrojovky 2:6. Jediné branky Hanaček vstřelily Sofie Strouhalová a Lucie Sušilová.

FC Zbrojovka Brno WU15 – SK Sigma Olomouc WU15 6:2 (3:1)
Branky: 8., 11. a 29. Šikulová, 45. a 67. Wilksová, 49. Jurová – 33. Strouhalová, 41. Sušilová.
Rozhodčí: Poddaný – Horáková, Kuda. ŽK: Dombi. Diváci: 69.
Sigma: Faltusová – Brázdová, Dombi, Kučerková, Otiepková, Gavendová, Strouhalová, Pacalová, Kokošková, Konečná, Mišová. Na střídání: Petrová, Vaculíková, Sušilová, Vyroubalová, Šípková, Vargová, Šalamounová. Trenéři: Ondřej Matys a Martin Repčík.

Další články