• A-tým

Vstupenky na zápas proti Slovácku v prodeji!

  • 23. 11. 2023

Už pouze dvakrát v tomto roce bude hrát naše áčko na Andrově stadionu. V sobotu 2. prosince bude jeho soupeřem Slovácko. Souboj dvou moravských rivalů odstartuje v 15 hodin. Vstupenky na derby jsou v prodeji.

Základní část FORTUNA:LIGY vstoupí do své druhé poloviny. Sigma už se na Slovácku v této sezóně představila. Ve 3. kole zvítězila 2:0.

V sobotu 2. prosince dojde už ke čtvrtému souboji obou týmů v tomto roce. Pokaždé se zatím hrálo v Uherském Hradišti, kde Hanáci ani v jednom ze tří zápasů neprohráli. Kromě zmíněné srpnové výhry tam uhráli i dvě remízy ještě v minulé sezóně. Nyní se oba týmy střetnou na Andrově stadionu.

VSTUPENKY NA ZÁPAS SE SLOVÁCKEM

Utkání proti Slovanu patří do II. cenové kategorie. Nejjednodušší a nejvýhodnější možností, jak si lístky na zápas pořídit, je nákup online přes společnost Ticketportal.

Dále můžete využít některé z kamenných prodejen společnosti v blízkosti svého domova. Seznam poboček ZDE. Nebo navštivte náš Fanshop, který má otevřeno ve všední dny kromě pondělí a to od 10 do 12 a od 12.30 do 17 hodin.

V den utkání na pokladnách Androva stadionu jsou vstupenky o 50 korun dražší. Doporučujeme tedy fanouškům, aby si lístky pořídili přes Ticketportal. I v den zápasu jsou za výhodnější cenu. Navíc se vyhnete nepříjemnému čekání ve frontě.

Vstupné na zápas proti SlováckuII. kategoriev den zápasu na pokladně

I. kat. - krytá místa sektory B, C, D

300350

II. kat. - krytá místa sektory A, E, P, R, S, T, U, nekrytá místa B, C, D

200250

III. kat. - nekrytá místa A, E, F, G, H, P, R, S, T, U

150200

IV. kategorie - nekrytá místa V, W, X, Y, Z

100150

Informace pro handicapované fanoušky na vozíku

Upozorňujeme, že počet míst na stadionu s bezbariérovým přístupem je omezený. Žádosti o tato místa zasílejte na emailovou adresu ticketing@sigmafotbal.cz nejpozději do středy 29.11. 2023.



Další články