• A-tým

Fanzóna před Slováckem: Hudba, dobré jídlo a soutěže

  • 30. 11. 2023

Moravské derby mezi Sigmou a Slováckem je za dveřmi! Už v sobotu se s týmem z Uherského Hradiště utkáme v přímém souboji o třetí místo. I před tímto zápasem se přijďte dobře naladit do naší Fanzóny.

Ve spolupráci s iniciativou DĚTI DĚTEM budeme opět oceňovat nejlepší mládežníky za měsíc listopad. Kdo to bude? To se dozvíte buďto přímo ve Fanzóně, nebo o přestávce zápasu se Slováckem přímo na stadionu.

Děti se mohou těšit na různé pohybové aktivity, např. kopání na bránu. Přítomen bude i maskot Sigmund a moderátor Štěpán z Rádia Haná, který bude mít opět připraven kvíz o poukázky do Galerie Šantovka.

Partnerem samotného zápasu proti Slovácku bude Bistro No. O poločasové přestávce budeme soutěžit o poukázky na burgery v hodnotě dvou tisíc, tisíc a pěti set korun.

Vstupenky na zápas proti Slovácku jsou v prodeji přes Ticketportal. Kupte si je online, případně v našem Fanshopu v předprodeji. Online jsou i v den zápasu za výhodnější cenu, než na pokladnách Androva stadionu před výkopem.

Po konci zápasu se vydejte do sousední haly UP, kde bude finišovat tradiční Mikulášování zápasem mezi týmem Davida Rozehnala a týmem Romana Hubníka. Duel odstartuje v 18 hodin.

Další články