• A-tým

Fanzóna před Bohemkou. Soutěže o ceny i pomoc Kryštofovi

  • 29. 2. 2024

V sobotu pro vás opět chystáme Fanzónu! Přijďte si do našeho tradičního koutku mezi hlavní a jižní tribunou dát něco dobrého, zasoutěžit o ceny, pobavit se, a hlavně se dobře naladit na zápas proti Bohemians. Fanzóna odstartuje ve 14 hodin.

Tradicí našich Fanzón je účast partnerské iniciativy Děti dětem, která i tentokrát sebou přiveze populární střelnici. Tentokrát bude mít fanzóna i charitativní podtext, u stánku iniciativy můžete přispět na podporu Kryštofa Králíka, který trpí spastickou kvadruparéza, postižením všech čtyř končetin. VÍCE INFORMACÍ O KRYŠTOFOVI ZDE.

S moderátorem Štěpánem z Rádia Haná, který pro vás bude opět pouštět dobrou muziku, si zasoutěžíte o poukázky do Galerie Šantovka v hodnotě 500, 1000 a 1500 korun. Vyfotit se můžete i s naším maskotem Sigmundem.

Ve Fanzóně budou rovněž vybráni tři účastníci naší přestávkové soutěže s partnerem utkání. Tím je tentokrát Lobster Family Restaurant. V tradičním poločasovém kopání budeme soutěžit o voucher na pětichodové menu v Lobsteru, a dále o vouchery v hodnotě 1000 a 500 korun. Soutěžící obdrží i ceny z Fanshopu Sigmy a speciální edici piva od našeho partnera Pivovaru Litovel.

Kromě soutěží a zábavy si ve Fanzóně můžete dát i něco dobrého, klasické grilované klobásky, sekanou v sezamové housce, dobré pivo, nově také langoše.

Vstupenky na zápas proti Bohemians Praha jsou v prodeji. Doporučujeme jejich nákup s předstihem přes Ticketportal, případně v našem Fanshopu, který dnes a v pátek bude mít otevřeno od 10 do 12 a od 12 do 17 hodin.

Nákup online přes Ticketportal je za výhodnější cenu i v den zápasu, proto využijte této možnosti.

Fanshop Sigmy v den zápasu otevře tři hodiny před výkopem, tedy ve 12:00.

Další články