• A-tým

Vraštil před Mladou Boleslaví: Chceme potvrdit výhru z Baníku

  • 15. 3. 2024

Lukáš Vraštil byl v minulém kole v základní sestavě. Po faulu na něj se kopala penalta, z níž Lukáš Juliš zvýšil na 2:0, gól to byl nakonec vítězný. „Nálada po Baníku byla trochu lepší. V Mladé Boleslavi musíme výsledek z Ostravy potvrdit,“ řekl čerstvě třicetiletý stoper.

Uvolnila se nálada uvnitř týmu po výhře nad Baníkem?

Nálada byla o trošičku lepší, úvod jara nám nevyšel, v Ostravě jsme ale konečně zabrali. Navázat na to budeme chtít v Mladé Boleslavi.

Pro tebe je Mladá Boleslav specifický soupeř, prošel jsi tam mládeží. Jak na klub vzpomínáš?

Byl jsem tam celou mládež od žáků po dorost. Prošel jsem až do áčka, kde jsem si připsal první ligový start. Na tohle vzpomínám pozitivně. Těším se a doufám, že to v sobotu zvládneme a přivezeme si zpět na Hanou tři body.

Jaké jsou silné stránky Mladé Boleslavi?

Mají v kádru šikovné hráče, celé to mají postavené kolem Marka Matějovského. Také mají šikovné útočníky, ať už jsou to Vasil Kušej, nebo Júsuf Hilál. Na to si musíme určitě dát pozor. Budeme se je snažit nachytat na nějakých jejich slabinách.

Je to příležitost dostat se zpět do šestky?

Takhle to nevnímám. Abych pravdu řekl, soustředím se stejně na každý zápas. Pro nás je podstatné, abychom potvrdili výsledek z Baníku. Co bude dál, to uvidíme.


Další články