• A-tým

Fanzóna ve znamení sbírky na nemocnou Laurinku

  • 11. 4. 2024

Nedílnou součástí domácích zápasů Sigmy Olomouc je Fanzóna, na které spolupracujeme s naším partnerem iniciativou DĚTI DĚTEM. Nejinak je tomu i při nedělním utkání proti Jablonci.

Každá Fanzóna má charitativní podtext. Tentokrát budeme pořádat sbírku na podporu Laurinky Košťálové, desetileté holčičky, která bojuje se zákeřnou formou epilepsie. Přispět můžete u stánku DĚTI DĚTEM, kde tradičně potkáte i některou z osobností iniciativy v čele s Rostislavem Vaňkem.

Ve Fanzóně bude i populární střelnice, kde si můžete vyzkoušet střelbu míčem na velký terč, novinkou je Subsoccer, což je jednoduchá, ale velice návyková hra, kdy stačí zasednout na své místo a rozdat si to s protihráčem v malé fotbalové aréně.

Odměnou může být podepsaná kartička některé z osobností, pro děti je připravena vždy nějaká sladkost.

Součástí Fanzón je i vyhlašování nejlepších mládežníků Sigmy Olomouc. Ocenění pro DĚTI DĚTEM hráče měsíce tentokrát získali Zuzana Vyroubalová (WU13), Erik Frieb (U9) a Daniel Jurkovič (U11)

A co by to bylo za Fanzónu, bez dobrého občerstvení, či muziky. Moderátorem je DJ Štěpán z Rádia Haná, s nímž si můžete vždy zasoutěžit o poukázky do Galerie Šantovka.

POLOČASOVÁ PŘESTÁVKA S PARTNEREM UTKÁNÍ

Partnerem zápasu proti Jablonci bude Pivovar Litovel, který daroval ceny do poločasové soutěže. Chcete se jí zúčastnit? Pak stačí do příspěvku na Facebooku napsat svůj tip na jednoduchou otázku.

„Kolik hektolitrů hořkého ležáku JOSEF se uvařilo v Pivovaru Litovel za rok 2023?“

Své tipy můžete posílat do sobotní 12. hodiny. Poločasové soutěže se zúčastni tři nejbližší tipy.

A o co budeme soutěžit? Hlavní cenou bude dárkový poukaz na prohlídku pivovaru s ochutnávkou piva a prohlídku muzea.

Další články