• A-tým

Navrátil: Proti Spartě musíme předvést perfektní týmový výkon

  • 26. 4. 2024

Jan Navrátil minulý víkend na Slavii poprvé na jaře nastoupil do ostrého zápasu, když v 69. minutě vystřídal ve hře Filipa Uriču. Hanáci si z Edenu odvezli bod. Nyní je čeká zápas proti další těžké váze českého klubového fotbalu – pražské Spartě. „Musíme předvést perfektní týmový výkon a hrát naplno. Což budeme. Bude vyprodaný stadion, pěkná atmosféra,“ těší se na zápas proti vedoucímu týmu FORTUNA:LIGY Navrátil.

Minulý víkend jsi na Slavii nastoupil poprvé od prosincového zranění. Jak ses cítil?

Bylo to náročné, hráli jsme proti těžkému soupeři. Ale jsem rád, že jsem dostal nějaké minuty a mohl jsem si to, jak se říká, osahat. Uvidíme, jak to bude pokračovat.

Jsi stoprocentně připraven i na zápas proti Spartě?

Připravený jsem. Věřím, že ano. Naplno trénuji s týmem už asi měsíc. Je to čím dál lepší. Sice pořád něco pobolívá, ale to je asi normální. Myslím, že jinak jsem docela v pohodě.

Na Slavii se nám podařilo o body obrat jednoho z velkých favoritů. Podaří se nám to i proti Spartě? Jaký bude recept?

Stejný. Musíme předvést perfektní týmový výkon a hrát naplno. Což budeme. Bude vyprodaný stadion, pěkná atmosféra. Musíme si to se Spartou rozdat naplno a uvidíme, co z toho bude.

Vyprodáno bude prakticky do posledního místa. Je to i pro tebe svátek a výjimečná situace?

Samozřejmě. Každý hráč řekne, že chce hrát před plným stadionem. Nám se to zas tak často nepodaří, ale teď to přijde, takže musíme ukázat, že jsme v dobré formě, aby lidi chodili i na další zápasy.

Další články