Tipsport.cz

Aktuality

Marek Heinz předal certifikát U Coufalů

15.09.2011 / A tým

V restauraci U Coufalů v Lošticích na Mohelnicku proběhlo ve středu 14. 9. v podvečer slavnostní předání pamětního listu a kovové pečeti. Již 10 let se zde totiž daří obhájit certifikát, který Plzeňský Prazdroj uděluje vybraným hospodám za vzornou péči o čepované plzeňské pivo. Pamětní list s kovovou pečetí převzal z rukou obchodního sládka Zdeňka Baszczynského majitel rodinného podniku Jan Konečný. Slavnostního předání se také zúčastnil vynikající hráč SK Sigmy Olomouc Marek Heinz, který je známý svým pozitivním vztahem k plzeňským pivům. „Stejně jako ctí podnik rodinnou tradici, pečuje také o odkaz Plzeňského Prazdroje. Vzorným skladováním, čepováním i servírováním plzeňských piv si Coufalovi vysloužili před deseti lety certifikát Plzeňského Prazdroje a dodnes své hosty přesvědčují širokou paletou vynikajícího piva o prvotřídních službách. Nyní naprosto zaslouženě získávají pamětní list a pečeť, nejen za skvělou péči o naše piva, ale také za dlouholetou věrnost Prazdroji,“ uvedl Libor Matějka z obchodně distribučního centra Plzeňského Prazdroje v Olomouci. Restaurace U Coufalů má více než stoletou tradici. Původní restaurace vznikla již v roce 1900 s názvem podle majitele Františka Coufala. Z generace na generaci předávaný rodinný podnik doputoval až do rukou Jana Konečného, pravnuka původního majitele. Ten s úctou k rodinné tradici provedl citlivé rekonstrukce a zachoval původní ráz restaurace. Restaurace U Coufalů nabízí velmi specifickou kuchyni. Její doménou jsou místní olomoucké tvarůžky na všechny způsoby a hosté zde naleznou také světově první automat na tvarůžky. Specialitou podniku je vepřový steak s tvarůžkovými tyčinkami a pikantní javorovou omáčkou dle původního tajného rodinného receptu. „K výrazným a aromatickým pokrmům neodmyslitelně patří pivo, proto se snažíme hostům vyhovět širokou nabídkou pivní klasiky: kromě tradičního ležáku Pilsner Urquell mohou hosté volit také výčepní Gambrinus, speciál polotmavý Master, Radegast Premium, Kozel Medium, Černý Kozel či nealkoholické pivo Birell,“ uvedl majitel restaurace Jan Konečný.



A tým - další aktuality:

Trenér Látal: Jsem rád, že jsme utkání rychle rozhodliTrenér Látal: Jsem rád, že jsme utkání rychle rozhodli
| 23.01.2021
První ligový gól? Parádní pocit, řekl osmnáctiletý DaněkPrvní ligový gól? Parádní pocit, řekl osmnáctiletý Daněk
| 23.01.2021
Kryštof Daněk se stal nejmladším střelcem Sigmy v české lizeKryštof Daněk se stal nejmladším střelcem Sigmy v české lize
| 23.01.2021
Čekání na výhru u konce. Sigma zdolala Opavu 4:1Čekání na výhru u konce. Sigma zdolala Opavu 4:1
| 23.01.2021
První vydání Sigmáka v roce 2021 je tady!První vydání Sigmáka v roce 2021 je tady!
| 22.01.2021
Z Opavy pocházím, ale k Olomouci mám větší vztah, řekl masér ElekZ Opavy pocházím, ale k Olomouci mám větší vztah, řekl masér Elek
| 22.01.2021
Látal: Opava chce ligu zachránit, nedá nám nic zadarmoLátal: Opava chce ligu zachránit, nedá nám nic zadarmo
| 21.01.2021
Sladký před Opavou: Tři body by nám pomohlySladký před Opavou: Tři body by nám pomohly
| 21.01.2021
16. kolo: Sigma se utká s Opavou16. kolo: Sigma se utká s Opavou
| 20.01.2021
3. kolo MOL Cupu proti Domažlicím se odehraje na Andrově stadionu3. kolo MOL Cupu proti Domažlicím se odehraje na Andrově stadionu
| 18.01.2021



OLTV.cz
Hanackyvecernik.cz
Rádio Haná