V mnohém se dá s p. Kuzikowským souhlasit. Zápas jsem neviděl, nemůžu tedy hodnotit, ale také si myslím, že Zahradníček měl aspoň dostat šanci. Opravdu si p. trenér myslí, že někteří hráči, které stále upřednostňuje a oni jsou na hřišti víceméně neviditelní, jsou nenahraditelní? Mám prosbu na admina, jestli by zde mohl zveřejnit bilanci p. Jílka v mistrovských zápasech od jeho nástupu k týmu. Určitě to bude tristní a jak píšu níže, volá to po řešení.
Dobrý den, bilanci v této sezoně je po dvou kolech trošku předčasné hodnotit. V té minulé vychází z tabulky 11. - 30. kola, tedy těch, ve kterých tým vedl trenér Václav Jílek, pro Sigmu 12. místo. Hezký den
Milý admine, budu konkrétnější. Dal jsem si práci, kterou jsem tak trochu očekával od Tebe. Pod p. Jílkem odehrála Sigma doposud 22 mistrovských zápasů. Celá polovina (11) porážky, 6 remíz a 5 vítězství. Za případné chybičky se omlouvám, ale snad k nim nedošlo a ta čísla hovoří za vše. V rámci možností hezký den.
Milý Ivane, očekával práci? To snad ne?!? To jakože na diskuzním fóru budete někoho úkolovat? To už je trošku přeháňka, nemyslíte? Přece připojení k internetu zjevně máte, tak si zkuste najít to, co potřebujete :) Vyhledávačů je spousta. Hezký den
No tak admin našel odpověď tak odpověděl Yunis nemocen to nevysvětluje proč když v Polné nehrál Hala Škerle Petr Vašíček ale hráli Štěrba Zahradníček Habusta tak dali amatérům 10 a proti Prostějovu opět nastoupili ti ti výše jmenovaní tak nevyřešili situace tak aby dali druhý gól. Ale hlavně že byli opět jako pokaždé připraveni na bojovný agresivní tým .
Diskutující nesmí zveřejňovat příspěvky, které jakýmkoliv způsobem porušují zákony ČR či propagují nezákonné činnosti.
Komentáře a diskusní fórum slouží ke svobodné výměně názorů či vyjádření názoru na dané téma týkající se pouze SK Sigma Olomouc.
Diskutující nesmí zastrašovat nebo vyhrožovat násilím jednotlivci či skupinám lidí.
Stejně tak nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství.
Do komentářů a diskusního fóra nepatří vulgarismy, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
Do komentářů a diskusního fóra je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit.
Do komentářů není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze SK Sigma Olomouc.
Diskutující musí respektovat soukromí jiných lidí, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o jiných osobách - např. jejich telefonní čísla, plné adresy apod.
Diskutující nesmí opakovaně vkládat do komentářů nebo diskusního fóra příspěvky se stejným obsahem.
Jakékoliv příspěvky účastníků vložené do diskuzí vyjadřují výhradně jejich názory a stanoviska, provozovatel diskusního fóra nenese za příspěvky účastníků žádnou odpovědnost.
Pokud diskutující poruší ve svém příspěvku tato pravidla, pak je redakce oprávněna takové příspěvky smazat. Redakce může omezit vstup do diskuse registrovanému uživateli a to i dodatečně. Pokud by diskuse jako celek porušovala tato pravidla diskusí, je redakce oprávněna diskusi zamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit. Redakce rovněž může zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuse, vkládání příspěvků do diskusního fóra, nebo komentáře k jednotlivým příspěvkům.
V mnohém se dá s p. Kuzikowským souhlasit. Zápas jsem neviděl, nemůžu tedy hodnotit, ale také si myslím, že Zahradníček měl aspoň dostat šanci. Opravdu si p. trenér myslí, že někteří hráči, které stále upřednostňuje a oni jsou na hřišti víceméně neviditelní, jsou nenahraditelní? Mám prosbu na admina, jestli by zde mohl zveřejnit bilanci p. Jílka v mistrovských zápasech od jeho nástupu k týmu. Určitě to bude tristní a jak píšu níže, volá to po řešení.
Dobrý den, bilanci v této sezoně je po dvou kolech trošku předčasné hodnotit. V té minulé vychází z tabulky 11. - 30. kola, tedy těch, ve kterých tým vedl trenér Václav Jílek, pro Sigmu 12. místo. Hezký den
Milý admine, budu konkrétnější. Dal jsem si práci, kterou jsem tak trochu očekával od Tebe. Pod p. Jílkem odehrála Sigma doposud 22 mistrovských zápasů. Celá polovina (11) porážky, 6 remíz a 5 vítězství. Za případné chybičky se omlouvám, ale snad k nim nedošlo a ta čísla hovoří za vše. V rámci možností hezký den.
Milý Ivane, očekával práci? To snad ne?!? To jakože na diskuzním fóru budete někoho úkolovat? To už je trošku přeháňka, nemyslíte? Přece připojení k internetu zjevně máte, tak si zkuste najít to, co potřebujete :) Vyhledávačů je spousta. Hezký den
No tak admin našel odpověď tak odpověděl Yunis nemocen to nevysvětluje proč když v Polné nehrál Hala Škerle Petr Vašíček ale hráli Štěrba Zahradníček Habusta tak dali amatérům 10 a proti Prostějovu opět nastoupili ti ti výše jmenovaní tak nevyřešili situace tak aby dali druhý gól. Ale hlavně že byli opět jako pokaždé připraveni na bojovný agresivní tým .