Je to soukromí můj názor,nikoho neurážím,nedehonestuji neuvádím soukromé informace o komkoliv v klubu a nikoho nijak vulgárně nenapadám.Sice jsem označován za kritika a pisálka,ale dění v klubu a na hřišti mi lhostejné není ,takže mi toto označení nevadí,naopak
Původně jsem nechtěl reagovat,ale nedá mi to!!!!
Dnešní představení týmu A Sigmy bylo,jak to nejlépe nazvat??? Tragikomická hra pokusu o fotbal. Táborsko bylo ve všem lepší,jak v pohybu,zpracování míče,v přihrávkách,přechodu do útoku,tak i bojovností a touze vyhrát.
Sigma??praví opak hry Táborska.
Dá se pochopit že šlo jen o MOL Cap ale ohlas na tribunách fanoušků dával jasně najevo co si o dnešním výkonu myslí.A nebylo to protože by naši borci předvedli to proč fanoušek na stadion přijde a zaplatí vstupné,bytˇjen malé. Výkon ze zápasu z Č.B napovídal že by snad mohlo přijít zlepšení,ale dnešek ukázal že to zase tak horké nebude,spíše se pojede ve starých kolejích,snad aby se zase fanoušek moc nenamlsal.
Nejde ani tak o to že se prohrálo,Pohár je jen doplněk k mistrovským zápasům,alsponˇse nebude moci nikdo v budoucnu vymlouvat nato ,že jsou borci unavení z poháru,ale jde o prohru,jakým způsobem se prohrálo. Dnešní představení bylo ostudné,vždytˇjsou to ligový hráči,které by měl fotbal bavit a měli by ukazovat co se od mládí učí. Jenže dnešek byl spíše jako tréning kde o nic nejde a navíc se ani moc nechce. Další věc je zařazení hráčů do základu.Asi to někdo nevychytal,neb by jinak nemusel hned v prvním poločase střídat.Chudák Štěpán v každém zápase čeká na zařazení ,třeba na střídání a ono nic.Spíše je tam jako zahřívač kopaček,aby si je zasloužil,ale to je na zodpovědnosti dotyčných. Není mi jasné proč hráči nedokáží pořádně zpracovat míč a přihrávku přesně přihrát
To je někdo za tento stav naverboval do Ačka,??? Proč??? A nebo se borcům nechce??Copak v tom případě dělá realizační trenérské složení????Naši ve zpracování míče a následné přihrávky,propadli,v Táborsku to bylo na opak,Proč???Tímto chce Sigma uhrát postup???? Zatím nám štěstí přálo ale jak dlouho???? Dlouho ne!!!!!!!!!!!
Diskutující nesmí zveřejňovat příspěvky, které jakýmkoliv způsobem porušují zákony ČR či propagují nezákonné činnosti.
Komentáře a diskusní fórum slouží ke svobodné výměně názorů či vyjádření názoru na dané téma týkající se pouze SK Sigma Olomouc.
Diskutující nesmí zastrašovat nebo vyhrožovat násilím jednotlivci či skupinám lidí.
Stejně tak nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství.
Do komentářů a diskusního fóra nepatří vulgarismy, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
Do komentářů a diskusního fóra je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit.
Do komentářů není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze SK Sigma Olomouc.
Diskutující musí respektovat soukromí jiných lidí, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o jiných osobách - např. jejich telefonní čísla, plné adresy apod.
Diskutující nesmí opakovaně vkládat do komentářů nebo diskusního fóra příspěvky se stejným obsahem.
Jakékoliv příspěvky účastníků vložené do diskuzí vyjadřují výhradně jejich názory a stanoviska, provozovatel diskusního fóra nenese za příspěvky účastníků žádnou odpovědnost.
Pokud diskutující poruší ve svém příspěvku tato pravidla, pak je redakce oprávněna takové příspěvky smazat. Redakce může omezit vstup do diskuse registrovanému uživateli a to i dodatečně. Pokud by diskuse jako celek porušovala tato pravidla diskusí, je redakce oprávněna diskusi zamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit. Redakce rovněž může zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuse, vkládání příspěvků do diskusního fóra, nebo komentáře k jednotlivým příspěvkům.
Je to soukromí můj názor,nikoho neurážím,nedehonestuji neuvádím soukromé informace o komkoliv v klubu a nikoho nijak vulgárně nenapadám.Sice jsem označován za kritika a pisálka,ale dění v klubu a na hřišti mi lhostejné není ,takže mi toto označení nevadí,naopak

Původně jsem nechtěl reagovat,ale nedá mi to!!!!
Dnešní představení týmu A Sigmy bylo,jak to nejlépe nazvat??? Tragikomická hra pokusu o fotbal. Táborsko bylo ve všem lepší,jak v pohybu,zpracování míče,v přihrávkách,přechodu do útoku,tak i bojovností a touze vyhrát.
Sigma??praví opak hry Táborska.
Dá se pochopit že šlo jen o MOL Cap ale ohlas na tribunách fanoušků dával jasně najevo co si o dnešním výkonu myslí.A nebylo to protože by naši borci předvedli to proč fanoušek na stadion přijde a zaplatí vstupné,bytˇjen malé. Výkon ze zápasu z Č.B napovídal že by snad mohlo přijít zlepšení,ale dnešek ukázal že to zase tak horké nebude,spíše se pojede ve starých kolejích,snad aby se zase fanoušek moc nenamlsal.
Nejde ani tak o to že se prohrálo,Pohár je jen doplněk k mistrovským zápasům,alsponˇse nebude moci nikdo v budoucnu vymlouvat nato ,že jsou borci unavení z poháru,ale jde o prohru,jakým způsobem se prohrálo. Dnešní představení bylo ostudné,vždytˇjsou to ligový hráči,které by měl fotbal bavit a měli by ukazovat co se od mládí učí. Jenže dnešek byl spíše jako tréning kde o nic nejde a navíc se ani moc nechce. Další věc je zařazení hráčů do základu.Asi to někdo nevychytal,neb by jinak nemusel hned v prvním poločase střídat.Chudák Štěpán v každém zápase čeká na zařazení ,třeba na střídání a ono nic.Spíše je tam jako zahřívač kopaček,aby si je zasloužil,ale to je na zodpovědnosti dotyčných. Není mi jasné proč hráči nedokáží pořádně zpracovat míč a přihrávku přesně přihrát
To je někdo za tento stav naverboval do Ačka,??? Proč??? A nebo se borcům nechce??Copak v tom případě dělá realizační trenérské složení????Naši ve zpracování míče a následné přihrávky,propadli,v Táborsku to bylo na opak,Proč???Tímto chce Sigma uhrát postup???? Zatím nám štěstí přálo ale jak dlouho???? Dlouho ne!!!!!!!!!!!
Příspěvek byl smazán, protože porušoval Pravidla diskuse.
Opakované porušování pravidel může mít za následek zablokování účtu.