Diskusní fórum

Přidat příspěvek může pouze registrovaný a přihlášený uživatel.

Nový uživatel? Zaregistrujte se...

Celkem 4 komentáře

Zobrazit od data
 •  24. 02. 2018, 22:35 • 
(0 odpovědí)

Proč hráč, který si s míčem zase tolik nerozumí, kličkuje před vlastní šestnáctkou?

•  24. 02. 2018, 19:29 • 
(0 odpovědí)

Konečně doma vymrzlej vyfoukanej z Brněnského stadionu, výkon hanáků nezahřál výsledek taky ne víc se nemůžu vyjadřovat protože ze sektoru hostí v Brně na fotbal není vidět v ochoze kdesi 30 m za brankou za 200,- že se v Brně nestydí. Když přijedou brněnští a kteříkoliv fanoušci hostí do Olomouce tak pěkně pod střechu občerstvení normální, stolek na odložení jídla sociálky pěkné že to dokáže ta zvěř pouze rozbíjet je druhá věc. Prostě Brno jako druhé největší město v republice prostě stadion nemá a na fotbalový zážitek vůbec ne. K fotbalu se vyjadřovat nebudu jak píšu více není tam moc vidět a z toho co vidět bylo tak se Sigma prostě neumí prosadit proti postavenému autobusu před šestnáctkou. Ano Brno hrálo doma postavilo se do šestnáctky a čekalo co bude no a nebylo nic a jeden brejk po chybě naší obrany vyšel.

•  24. 02. 2018, 19:27 • 
(0 odpovědí)

Tak dnes v Brně zima,fotbal hrůza,Tak špatný fotbal jsem dlouho od Sigmy neviděl,bez důrazu,Řezníček 5 x v ofsajdu kdy jeho držení míče z 50% nedostatečné až naivní. Naši borci dnešek odehráli tak na 60% svého umu.S takovou hrou to nebude stačit ani na 5tku v tabulce.právě Slovácko remizovalo ze Spartou a mám obavu,pokud se toho hodně nezlepší tak bude opět prohra.Dnes a všiml jsem si i minule,Zahradníček slabí článek a Vepřek dnes ????Gol jde na jeho hlavu zároveň z obranou.Dnešek oproti zápasu z Plzní diametrálně odlišný. Druhé místo v ohrožení a budoucnost nejistá

•  24. 02. 2018, 18:00 • 
(0 odpovědí)

Tak dnes jsem Sigmu nepoznával. Ta hra v Brně byla hrozná. Šance na gól sice přišla, ale... Škoda té chyby M. Vepřeka před gólem Brna, tam to měl odkopnout a ne dělat kličku před šestnáctkou. Tak rychle na tento výkon zapomenout a doma za 3 body !!!!!

Poslední aktuality

Chytil hrál za repre proti Moldavsku. V úterý v akci osm SigmákůChytil hrál za repre proti Moldavsku. V úterý v akci osm Sigmáků
    | 28.03.2023
    Fans organizují výjezd do Edenu. Podpořte nás v sobotu na Slavii! Fans organizují výjezd do Edenu. Podpořte nás v sobotu na Slavii!
    | 27.03.2023
    Vstupenky na zápas proti Bohemians jsou v prodeji!Vstupenky na zápas proti Bohemians jsou v prodeji!
    | 27.03.2023
    Fotbalistky Sigmy na úvod jara nestačily na FC PrahaFotbalistky Sigmy na úvod jara nestačily na FC Praha
    | 27.03.2023
    Florent Poulolo nastoupil za Martinik proti KostariceFlorent Poulolo nastoupil za Martinik proti Kostarice
    | 26.03.2023
    Šestnáctka porazila v moravském derby Brno 4:0Šestnáctka porazila v moravském derby Brno 4:0
    | 26.03.2023
    Repre porazila 3:1 Polsko, nastoupil i Chytil. Co další Sigmáci?Repre porazila 3:1 Polsko, nastoupil i Chytil. Co další Sigmáci?
    | 24.03.2023
    Béčko Sigmy zvítězilo v rakouském HornuBéčko Sigmy zvítězilo v rakouském Hornu
    | 23.03.2023
    Andrův stadion znovu domovem repre! V listopadu proti MoldavskuAndrův stadion znovu domovem repre! V listopadu proti Moldavsku
    | 22.03.2023
    Sigma ve spolupráci s městem pořádá Festival filharmonie Sigma ve spolupráci s městem pořádá Festival filharmonie
    | 21.03.2023
    Kryštof Daněk druhý v anketě Talent roku. Oceněni také další SigmáciKryštof Daněk druhý v anketě Talent roku. Oceněni také další Sigmáci
    | 20.03.2023
    Mojmír Chytil se stal nejlepším sportovcem Olomouckého kraje roku 2022!Mojmír Chytil se stal nejlepším sportovcem Olomouckého kraje roku 2022!
    | 20.03.2023
    Béčko nestačilo ve F:NL na KarvinouBéčko nestačilo ve F:NL na Karvinou
    | 19.03.2023
    Osmnáctka přivezla tři body z Opavy. U16 těsně prohrálaOsmnáctka přivezla tři body z Opavy. U16 těsně prohrála
    | 19.03.2023
    Výborný týmový výkon, chválil Jílek po výhře nad BoleslavíVýborný týmový výkon, chválil Jílek po výhře nad Boleslaví
    | 18.03.2023
    Konečně jsem zpět. Cítil jsem se skvěle, řekl šťastný MacíkKonečně jsem zpět. Cítil jsem se skvěle, řekl šťastný Macík
    | 18.03.2023
    Sigma znovu vítězná! Boleslav srazila góly v úvodech poločasůSigma znovu vítězná! Boleslav srazila góly v úvodech poločasů
    | 18.03.2023
    Další těžká zkouška. B-tým jede v neděli do KarvinéDalší těžká zkouška. B-tým jede v neděli do Karviné
    | 18.03.2023
    Dorostenci Sigmy si poradili s Českými BudějovicemiDorostenci Sigmy si poradili s Českými Budějovicemi
    | 17.03.2023
    Sigma v sobotu přivítá Mladou Boleslav. Opět bude hájit šestkuSigma v sobotu přivítá Mladou Boleslav. Opět bude hájit šestku
    | 17.03.2023

OLTV.cz
    Hanackyvecernik.cz
    Rádio Haná