Jsem si dal závazek že nebudu komentovat tak raději mlčím a budu číst a věřit že s přibývající zvyšující se teplotou venku se bude zároveň zvyšovat počet bodů na našem kontě nebo si budu myslet že nám Turecko uškodilo!!!
Nechtěl jsem kritizovat po utkání ze Slováckem ale dnes první poločas dobrý,i když Slavie hrozila,Raichl pomohl,po našem střeleném golu Slavie zvýšila otáčky a naši byli v problémech,obrana byla na ručník a ostatní se zatáhli a jen bránili.Beru že je Slavie kvalitnější ale první poločas ukázal že se s nimi dá hrát.Jenže to by nesměla naše eskadra jen bránit a odkopávat balon.Je to škoda ale mohla být remíza.Hra ze Slováckem a i z Brnem hrůza. Je jasné že budeme s touto hrou rádi za místo do desítky. Beru i to že podzim byl strop našich ale nemohou takhle propadat v utkáních z týmy pod námi v Tabulce.Alibisticky tvrdit že se dá hrát z každým a na hřišti ukazovat hru která dle předpokladů nebude slavit úspěch.Mnoho hráčů je z formy a je jasné že náhrada není.Myslím si že i kdyby jsme náhodou uhráli Evropu za stávajícího stavu na ni nemáme,Chybí v dnešní době kvalita a tu nemohou přinést hráči z juniorky.Řezníček alesponˇ mě za ty 3 zápasy nepřesvědčil,jediní kdo si drží nějaký standard???Radakovič,Sladký,Jemelka,tedˇ i Hála a jiní?? ZAHRADNÍČEK,HOUSKA,FALTA,BY MĚLI BÝT OPORAMI TÝMU A KDE JSOU????FORMA JIM UPADÁ A NEVĚŘÍ SI.Hra z Chorým a bez je dost odlišná,málo kdo dokáže udržet balon a i v soubojích.To je ta kvalita která jim chybí a nepočítám dnes Slávii,ikdyž první poločas za situace kdy má jistou kvalitu Slávie dobré.Jen pak bez boje ,bez pohybu bez kvalitních přihrávkách a kvalitnějších zakončení.Mám obavu za stávajícího stavu ,jak Sigma dopadne. Ano nesestoupí,ale myslím že by měla udržet nějaké dobré umístění.Nemyslím tím místa kolem 10tky
Diskutující nesmí zveřejňovat příspěvky, které jakýmkoliv způsobem porušují zákony ČR či propagují nezákonné činnosti.
Komentáře a diskusní fórum slouží ke svobodné výměně názorů či vyjádření názoru na dané téma týkající se pouze SK Sigma Olomouc.
Diskutující nesmí zastrašovat nebo vyhrožovat násilím jednotlivci či skupinám lidí.
Stejně tak nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství.
Do komentářů a diskusního fóra nepatří vulgarismy, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
Do komentářů a diskusního fóra je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit.
Do komentářů není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze SK Sigma Olomouc.
Diskutující musí respektovat soukromí jiných lidí, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o jiných osobách - např. jejich telefonní čísla, plné adresy apod.
Diskutující nesmí opakovaně vkládat do komentářů nebo diskusního fóra příspěvky se stejným obsahem.
Jakékoliv příspěvky účastníků vložené do diskuzí vyjadřují výhradně jejich názory a stanoviska, provozovatel diskusního fóra nenese za příspěvky účastníků žádnou odpovědnost.
Pokud diskutující poruší ve svém příspěvku tato pravidla, pak je redakce oprávněna takové příspěvky smazat. Redakce může omezit vstup do diskuse registrovanému uživateli a to i dodatečně. Pokud by diskuse jako celek porušovala tato pravidla diskusí, je redakce oprávněna diskusi zamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit. Redakce rovněž může zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuse, vkládání příspěvků do diskusního fóra, nebo komentáře k jednotlivým příspěvkům.
Jenom se zeptám Karviná bude v TV a čas je vybrán kvůli hokejové extralize?
Jsem si dal závazek že nebudu komentovat tak raději mlčím a budu číst a věřit že s přibývající zvyšující se teplotou venku se bude zároveň zvyšovat počet bodů na našem kontě nebo si budu myslet že nám Turecko uškodilo!!!
Nechtěl jsem kritizovat po utkání ze Slováckem ale dnes první poločas dobrý,i když Slavie hrozila,Raichl pomohl,po našem střeleném golu Slavie zvýšila otáčky a naši byli v problémech,obrana byla na ručník a ostatní se zatáhli a jen bránili.Beru že je Slavie kvalitnější ale první poločas ukázal že se s nimi dá hrát.Jenže to by nesměla naše eskadra jen bránit a odkopávat balon.Je to škoda ale mohla být remíza.Hra ze Slováckem a i z Brnem hrůza. Je jasné že budeme s touto hrou rádi za místo do desítky. Beru i to že podzim byl strop našich ale nemohou takhle propadat v utkáních z týmy pod námi v Tabulce.Alibisticky tvrdit že se dá hrát z každým a na hřišti ukazovat hru která dle předpokladů nebude slavit úspěch.Mnoho hráčů je z formy a je jasné že náhrada není.Myslím si že i kdyby jsme náhodou uhráli Evropu za stávajícího stavu na ni nemáme,Chybí v dnešní době kvalita a tu nemohou přinést hráči z juniorky.Řezníček alesponˇ mě za ty 3 zápasy nepřesvědčil,jediní kdo si drží nějaký standard???Radakovič,Sladký,Jemelka,tedˇ i Hála a jiní?? ZAHRADNÍČEK,HOUSKA,FALTA,BY MĚLI BÝT OPORAMI TÝMU A KDE JSOU????FORMA JIM UPADÁ A NEVĚŘÍ SI.Hra z Chorým a bez je dost odlišná,málo kdo dokáže udržet balon a i v soubojích.To je ta kvalita která jim chybí a nepočítám dnes Slávii,ikdyž první poločas za situace kdy má jistou kvalitu Slávie dobré.Jen pak bez boje ,bez pohybu bez kvalitních přihrávkách a kvalitnějších zakončení.Mám obavu za stávajícího stavu ,jak Sigma dopadne. Ano nesestoupí,ale myslím že by měla udržet nějaké dobré umístění.Nemyslím tím místa kolem 10tky