• A-tým

Vstupenky na utkání se Spartou jsou v prodeji

  • 4. 4. 2024

Vstupenky na závěrečné utkání základní části proti pražské Spartě (hraje se v neděli 28. dubna od 15 hodin) jdou do prodeje. Nejvýhodněji je pořídíte dopředu online přes Ticketportal. Hostům bude vyhrazena severní tribuna a vstupenky na ni se budou prodávat přes speciální odkaz.

Utkání proti Spartě patří tradičně mezi vrcholy ligového ročníku. V posledním zápase základní části jsme se s aktuálním mistrem potkali před dvěma lety a brankami Víta Beneše a Radima Breiteho jsme zvítězili 2:0. Pokud by se podařilo podobný kousek zopakovat i letos, nikdo na Hané by se nezlobil.

Vstupenky na utkání se Spartou spadají do první cenové kategorie.

V den utkání na pokladnách Androva stadionu jsou vstupenky o 50 korun dražší. Doporučujeme tedy fanouškům, aby si lístky pořídili přes Ticketportal. I v den zápasu jsou za výhodnější cenu. Navíc se vyhnete nepříjemnému čekání ve frontě. Další možností je osobní nákup na některém z prodejních míst Ticketportalu, SEZNAM POBOČEK ZDE.

Nebo si je můžete pořídit v našem Fanshopu, který má otevřeno vždy od úterý do pátku v čase 10-12 a 12:30-17 hodin.

INFORMACE PRO DOMÁCÍ FANOUŠKY

Sigmácký kotel se pro zápas proti Spartě přesouvá zkušebně na jižní tribunu. Vyhrazeny budou sektory V a W. Více informací můžete nalézt ve speciálním článku zde:

Domácí kotel se po dohodě v zápase se Spartou přesune na jižní tribunu

Vstupenky do nového kotle si můžete koupit po zadání hesla "sigma" zde:

Zároveň to znamená, že uvolněny do klasického prodeje budou lístky do sektorů T a U na Tribuně Karla Brücknera, kde se sigmácký kotel nachází běžně.

INFORMACE PRO FANOUŠKY SPARTY

Pro hosty bude vyhrazena podobně jako v posledním utkání v nadstavbě v minulé sezoně severní tribuna a také obvyklý sektor pro hosty O. Vstupenky na ni pořídíte přes speciální odkaz po zadání hesla "sparta":

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY SPARTY NA SEVERNÍ TRIBUNU A DO SEKTORU O

Důrazně doporučujeme fanouškům Sparty nekupovat lístky na ostatní tribuny. Na tribunu Karla Brücknera nebudou fanoušci se symboly soupeře vpuštěni.

CENY VSTUPENEK

Vstupné na utkání proti SpartěI. kategorie
I kat. - krytá místa sektory B, C, D350
II. kat. - krytá místa sektory A, E, P, R, S, T, U300
III. kat. - nekrytá místa A, B, C, D, E, F, G, H, P, R, S, T, U250
IV. kat. - nekrytá místa J, K, L, M, N, V, W, X, Y, Z200

Slevy:

Děti do šesti let mají vstup zdarma bez nároku na místo.

Děti: 6 - 15 let (včetně): - 50 %

Studenti: -50%

Důchodci: -50%

ZTP: - 50 % *

ZTPP: zdarma*

* - pouze při osobním nákupu ve Fanshopu

Budete-li mít jakýkoliv dotaz, neváhejte se obrátit na pracovníky našeho Fanshopu, nebo na e-mail fanshop@sigmafotbal.cz.


Otevírací doba Fanshopu

Všední dny kromě pondělí: 10:00 - 12:00, 12:30 - 17:00

V den utkání: 3 hodiny před utkáním a 30 minut po utkání.

INFORMACE PRO HANDICAPOVANÉ FANOUŠKY NA VOZÍKU

Upozorňujeme, že počet míst na stadionu s bezbariérovým přístupem je omezený. Žádosti o tato místa zasílejte na emailovou adresu ticketing@sigmafotbal.cz.

Další články