• Mládež

Tréninkové hřiště u Andráku patřilo ve čtvrtek dětem

  • 11. 4. 2024

​Nábor do pohybové školičky přilákal na tréninkové hřiště u Androva stadionu zhruba spoustu dětí. Ty si užily vedle ukázkového tréninku také přítomnost maskota Sigmunda, nebo autogramiádu hráčů.

Na trénink dorazilo přes šedesát malých fotbalistů a fotbalistek. Pod vedením trenérů a trenérek z přípravky si vyzkoušeli nejen základy fotbalu, ale i opičí dráhu nebo další cvičení, která rozvíjejí pohybovou gramotnost.

Za dětmi dorazili také hráči A-týmu Sigmy Jakub Pokorný, Tadeáš Stoppen, Ola Dele a Jakub Elbel. Kluci a holky si odnesli kromě zážitků i podepsané kartičky a drobné dárečky včetně vstupenek na důležitý nedělní zápas proti Jablonci.

„Bylo to vydařené odpoledne. Jsme rádi za všechny nové adepty fotbalu. Je to pro nás ocenění, že Sigma má ve výchově mládeže pořád zvuk. Poděkování patří zejména trenérce Jílkové, která má projekt školičky pod svými křídly i všem dalším trenérům, kteří pomáhali. A samozřejmě také hráčům. Bylo znát, že to pro spoustu dětí byl zážitek,“ řekl šéftrenér přípravek Michal Hrubý.

Pokud jste se se svými dětmi nemohli z nejrůznějších důvodů zúčastnit, tak nezoufejte. Stačí navštívit tréninky našich přípravek, které se konají každé úterý a čtvrtek od 16:30.

V případě potřeby se můžete pro více informací obrátit na šéftrenéra našich přípravek Michala Hrubého (tel.: 606 162 217).

Další články