• Ostatní

V sobotu speciální fanzóna s Petrem Uličným a Tomášem Hořavou

  • 6. 4. 2022

Sigma připravila pro diváky před sobotním zápasem proti vedoucímu týmu tabulky z Plzně speciální příležitost. Ve fanouškovském koutku se mohou setkat a popovídat si s legendárním trenérem Petrem Uličným a bývalým záložníkem Tomášem Hořavou. Otevíráme hodinu před výkopem, tedy v 15 hodin.

V sobotu dorazí na olomoucký Andrův stadion aktuální ligový lídr z Plzně. Fotbalisté Sigmy udělají vše proto, aby napravili předchozí nepovedený duel na Slovácku. V souboji se silným protivníkem ale budou potřebovat i vaši podporu. Přijďte pomoct svými dlaněmi i hlasivkami. Před utkáním pro vás bude připraven speciální fanouškovský koutek, kde se můžete potkat se skutečnými legendami. Samozřejmostí je připravený gril a stánek s litovelským pivem.

Přítomen bude trenér Petr Uličný, kterého není třeba obsáhle představovat. Snad jen, že Sigmu přivedl k historickému vítězství v českém poháru v roce 2012. Důležitou část své hráčské i trenérské kariéry ale strávil také v Plzni.

Společnost mu bude dělat jeho někdejší svěřenec Tomáš Hořava. I on byl součástí týmu, který na Hanou v roce 2012 přinesl první velkou trofej. Posléze pak v dresu Viktorie Plzeň získal tři mistrovské tituly, zahrál si v Lize mistrů a také vstoupil do Klubu legend, kam patří hráči, jenž odehrají v lize aspoň 300 utkání. Čtrnáctinásobný reprezentant ukončil svou kariéru loni a nyní se věnuje tréninku mládeže.

Přijďte se správně naladit na zápas a pomoct Hanákům k dobrému výsledku! Začínáme hodinu před výkopem utkání, tedy v 15.00.

Další články