• Ostatní

Vnímáme, že šanci na 4. místo pořád máme, řekl Sláma před Slavií

  • 22. 5. 2023

Na tohoto soupeře má obránce Sigmy Jiří Sláma výborné vzpomínky. V říjnovém klání na Andrově stadionu Sešívaným vstřelil první ligový gól kariéry. A jak se nakonec ukázalo, tak i vítězný. Hanáci tehdy pražský celek porazili 2:0. Podobný výsledek by brali také v úterním utkání. „Šanci na 4. příčku ještě máme. Na podzim jsme Slavii porazili. Nevidím důvod, proč bychom ji nemohli porazit znovu,“ řekl obránce před utkáním.

Jak jste ze sebe setřásli remízu ze Slovácka a zklamání, že jste o tři body přišli gólem, který padl pět minut před koncem?

Víme všichni, že jsme byli hodně blízko tomu, abychom brali tři body. Ale nakonec to nevyšlo a skončilo to 2:2. Po utkání jsme byli hodně zklamaní, ale rychle jsme si to vyhodnotili a myslím, že teď jsme už připravení na Slavii. V hlavách máme jen úterní zápas proti Slavii.

Rezonuje v kabině šance dostat se ještě na 4. místo?

Ano. Všichni to vnímáme, že šanci na 4. příčku ještě máme. I když víme, že proti Slavii to bude hodně složité. Slavia má výborné mužstvo. Ale na podzim jsme ji tady doma už porazili. Nevidím důvod proč bychom ji nemohli porazit i podruhé. Pak by se třeba rozhodovalo na Bohemce. Nechci předbíhat. Teď je před námi Slavie. Budeme chtít urvat tři body.

Ty jsi k vítězství 2:0 přispěl krásným gólem. Jak na zápas vzpomínáš?

Pěkně se to sešlo. Jsem rád, že mi to tam padlo. Navíc jsme brali tři body, takže to bylo o to krásnější. Chtělo by to zopakovat. Doufám, že přijde co nejvíce lidí, aby byla skvělá kulisa. Před ní se nám hraje líp. A abychom to pak případně před našimi fanoušky mohli oslavit.

Zápas mezi Sigmou a Slavií začne v úterý 23. května od 19:00 na Andrově stadionu. Vstupenky jsou v prodeji přes síť Ticketportal (odkaz ZDE).

Další články