• A-tým

Na zápas proti Plzni chystáme Fanzónu. Dobré jídlo a soutěže

  • 14. 12. 2023

V neděli 17. prosince hrajeme poslední zápas tohoto kalendářního roku. Čelit budeme plzeňské Viktorii. Před utkáním přijďte do Fanzóny a dobře se nalaďte bitvu s těžkým soupeřem.

I tentokrát tam na vás bude čekat dobré občerstvení. Těšit se můžete na tradiční hot dogy, klobásky na grilu nebo sekanou v housce. Novinkou budou grilované kuřecí a vepřové steaky. K tomu si můžete dát vynikající pivo od našeho partnera Pivovaru Litovel, či dobrý horký nápoj.

Nedílnou součástí našich Fanzón je i moderátor Štěpán, který i tentokrát bude mít připraven kvíz o poukázky do Galerie Šantovka. Potkáte tam i našeho maskota Sigmunda.

Partnerem zápasu proti Plzni bude společnost BPS Mobil. Ve Fanzóně budeme vybírat účastníky poločasové soutěže. O přestávce si můžete vykopat jeden ze tří mobilních telefonů. Konkrétně jde o Huawei 11i, Honor Magic 5 Lite a Redmi Note 10. Zápas s Plzní, ostatně jako celé 19. kolo FORTUNA:LIGY, je zahrnut do kampaně Zelený život, nadačního fondu Ligové fotbalové asociace, zaměřený na podporu mladých fotbalistů a fotbalistek ve věku 5-15 let, kteří vyrůstají ve ztížených sociálních a ekonomických podmínkách.

Utkání proti Plzni věnujeme podpoře dárcovství krve. Ve Fanzóně proto bude informační stánek Transfuzního oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.

Naše holky si pro děti tradičně připraví různé pohybové aktivity.


Další články