• A-tým - ohlas

Singhateh: Měli jsme vyhrát, ale myslím, že umíme hrát i lépe

  • 3. 2. 2024

​Závěrečný zápas na soustředění v Turecku mezi Sigmou a Vejle skončil nerozhodně 1:1. Ebrima Singhateh v tom hrál důležitou roli. Nejdřív po faulu na Štěpána Langera proměnil penaltu, v závěru zápasu, ale lehce přišel o míč a soupeř z protiútoku vyrovnal.

Dnešní zápas nakonec skončil remízou 1:1. Ty jsi dal jediný náš gól z penalty. Tak jak to hodnotíš?

Zápas byl dobrý, ale bohužel jsme nakonec nedotáhli zápas k vítězství. Měli jsme vyhrát. Dali jsme jen jeden gól z penalty, kterou jsem proměnil. Myslím ale, že umíme hrát i lépe, máme dobrý tým.

Šancí jsme měli opravdu hodně. Jednu jsi připravil pro Fortyho. Jak blízko tam bylo ke gólu?

Myslel jsem si, že už to bude dávat do prázdné brány a bude to jistý gól, ale byl tam o chvíli později a ta moje přihrávka byla trochu moc rychlá.


Zápas vypadal docela ostře, soupeř hrál hodně tvrdě. Bylo to takové i přímo ze hřiště?

Bylo to těžké utkání, ale takové chceme hrát. Potřebujeme těžké zápasy a těžké soupeře. Pomůže nám to, abychom bojovali jako jeden tým. Celkově to ale bylo dobré utkání, jen bohužel jsme nevyhráli a nedosáhli na výsledek, který jsme chtěli.

Jak jsi spokojený se soustředěním v Turecku?

Celé soustředění bylo dobré. Hráči i trenéři se snaží být pozitivní. Připravili jsme se dobře a teď už nás v sobotu čeká první zápas v Liberci. Bylo by skvělé, kdyby nás tam přijeli podpořit i naši fanoušci a pomohli nám získat tři body.

Jak se těšíš na svůj první zápas v lize za Sigmu?

Těším se, ale to, co je důležité, je týmový výsledek. Když budeme bojovat jako jeden tým, věřím, že dosáhneme výsledku, jaký si přejeme.

Další články