• A-tým

Na zápas proti Hradci chystáme Fanzónu! Střelnice, dobré občerstvení a soutěže

  • 14. 2. 2024

​V sobotu se pro vás poprvé v tomto roce otevřou brány Androva stadionu. Od 15 hodin hostíme v důležitém utkání hradecké Votroky. První domácí zápas si zaslouží také pořádnou Fanzónu. Tentokrát se máte na co těšit! Vše odstartuje hodinu před výkopem.

Pro děti i rodiče bude připravena fotbalová DĚTI DĚTEM střelnice, kde si mohou vyzkoušet svoji přesnost a získat nějakou sladkou odměnu.

U střelnice se potkáte s osobnostmi DĚTI DĚTEM. Kromě Rostislava Vaňka, který je v čele iniciativy, budou přítomni i bývalý brankář Sigmy Martin Blaha a Vanda Vacínová z Resortu Sobotín, který je partnerem zápasu proti Hradci Králové.

A právě ve Fanzóně u střelnice budou tentokrát vybráni tři účastníci poločasové soutěže. O co budeme o přestávce kopat? Hlavní cenou bude voucher na dvě noci v Resortu Sobotín v hodnotě 11 tisíc korun, druhý v pořadí získá voucher na jednu noc, třetí voucher na služby v resortu v hodnotě 2 tisíc korun. Dále obdrží ceny ze sigmáckého Fanshopu a speciální kolekci litovelského sládka od našeho partnera Pivovaru Litovel.

Fanzónou vás bude provádět moderátor Štěpán z Rádia Haná s dobrou muzikou. Chybět nebude ani soutěž o poukázky do Galerie Šantovka v hodnotě 500, 1000 a 1500 korun.

Samozřejmostí našich Fanzón je i dobré občerstvení. Kromě tradičních klobásek na grillu a párků si můžete dát vynikající hamburgery z Bistra No., dobrou kávu od Kofi Kofi, nebo horký nápoj. Ve Fanzóně se potkáte i s maskotem Sigmundem.

Vstupenky na zápas proti Hradci Králové jsou v prodeji. Nejjednodušší možností, jak si je pořídit, je online nákup přes Ticketportal. Online zakoupené vstupenky jsou za zvýhodněnou cenu i v den zápasu.

Další články