• Mládež

Brankářský den na Heyráku s účastí gólmanů Sigmy

  • 10. 4. 2024

Na konci března se uskutečnil jarní turnus brankářského dne. V prostoru ZŠ Heyrovského se jej zúčastnili mladí a talentovaní gólmani a také dvě gólmanky. Zavítali za nimi i brankáři Tomáš Digaňa a Matúš Macík.

Celodenní program začal dopoledním tréninkem, po obědě následovala beseda s gólmany Sigmy Olomouc Tomášem Digaňou a Matúšem Macíkem. Jeden trénink absolvovali mladí brankáři také odpoledne.

Celá akce se vydařila, dle pozitivních reakcí mladých brankářů a brankářek, si to všichni užili. Velké díky patří brankářům A týmu SK Sigma Olomouc, Matúš Macík a Tomáš Digaňa, kteří přišli navštívit mladé naděje a povzbudit je do svých prvních krůčku ke splnění svých snů. Všichni zúčastnění trenéři brankářů si den náramně užili a těší se na další akce,“ řekl Lubomír Hnilo, trenér brankářů RFA Olomouc, který brankářský den na Heyráku pořádal.

Povedené akce se zúčastnilo 20 dětí, z toho dvě gólmanky. Brankářský den absolvovali pod vedením trenérů Lubomíra Hnila, Jakuba Obziny, Vojtěcha Nakládala a Radky Bednaříkové.

Trenérům patří velké poděkování za zorganizování celého brankářského dne!

Další články