• Ostatní

Dva hráči míří na hostování: Koutný do Karviné, Tomeček do Mostu

  • 6. 3. 2014

Dva hráči SK Sigma Olomouc budou v jarní části sezony 2013/2014 působit v české druhé nejvyšší soutěži. Na hostování zamířili stoper Václav Koutný a záložník Václav Tomeček.

Stoper Václav Koutný (1991) bude do konce sezony hostovat v MFK Karviná. Za karvinský klub už odehrál generálku na jarní část 2. nejvyšší soutěže. Václav Koutný v Gambrinus lize odehrál 40 utkání, na podzim si v nejvyšší soutěži připsal 11 startů. V minulé sezoně hostoval ve slovenské Senici, v Corgoň lize nastoupil k 10 zápasům. Karviná je po podzimu na 9. místě tabulky.

Záložník Václav Tomeček (1991) zamířil pro jarní část sezony na hostování do FK Baník Most 1909. Ten je po podzimu ve Fotbalové národní lize šestý. Václav Tomeček v podzimní části sezony hostoval v prvoligovém 1. SC Znojmo. V Gambrinus lize dosud odehrál 21 utkání postupně za SK Sigma a na hostováních v Jihlavě a Znojmě.

Koutný a Tomeček nejsou jedinými hráči, kteří budou na jaře z SK Sigma hostovat ve druhé lize Již dříve na hostování do Dynama České Budějovice zamířili brankář Michal Bárta (na podzim Baník Ostrava) a obránce Martin Hála (na podzim FC Nitra).

Další články