• A-tým

Fanzóna před Pardubicemi: Novinkou bude Subsoccer. Probíhat bude sbírka pro nemocného Kryštofa

  • 28. 3. 2024

V sobotu hrajeme od 15 hodin proti Pardubicím. I na toto utkání pro vás chystáme Fanzónu, která odstartuje o hodinu dříve. Na co se můžete těšit tentokrát? Kromě, dnes už tradiční střelnice, připravujeme ve spolupráci s naším partnerem iniciativou DĚTI DĚTEM jednu novinku. Zároveň bude pokračovat charitativní sbírka na podporu nemocného Kryštofa Králíka.

Děti i dospělí si mohou přijít zasoutěžit v Subsocceru. O co jde? Je to jednoduchá, ale velice návyková hra, kdy stačí zasednout na své místo a rozdat si to s protihráčem v malé fotbalové aréně.

Fanzóna bude mít znovu také charitativní podtext, u stánku DĚTI DĚTEM bude pokračovat sbírka na podporu Kryštofa Králíka, který trpí spastickou kvadruparéza, postižením všech čtyř končetin. VÍCE INFORMACÍ O KRYŠTOFOVI ZDE.

Ve Fanzóně budeme vybírat i soutěžící do přestávkové soutěže. Ceny nám tentokrát daroval partner utkání společnost Europasta. O přestávce kromě tradičních cen z klubového Fanshopu a speciální edice litovelského piva budeme kopat o těstoviny pro čtyřčlennou rodinu na celý rok. Soutěžícími budou tři nejlepší, kteří v Subsocceru porazí Tomáše Mráze, jednu z osobností týmu DĚTI DĚTEM.

S moderátorem Štěpánem z Rádia Haná si zase zasoutěžíte o tradiční poukázky do Galerie Šantovka. Štěpán, který vás bude Fanzónou provázet, si pro vás připraví i dobrou muziku.

Samozřejmostí bude i stánek s dobrým občerstvením, kde si můžete dát grilované klobásky a dobré pivo od pivovaru Litovel.

Další články